HOTEL LES BRASES

Restaurant de l’allotjament rural

Coneix el restaurant "Les Brases". Una proposta de la gastronomia catalana d'allò més completa i variada, amb degustacions de productes de la província de Lleida.

La nostra Carta, amb plats de la més actual cuina Mediterrània basada en la utilització de productes de primera qualitat; carns, peixos, verdures… amb la suggeridora alternativa dels nostres plats de cuina tradicional del Pirineu. Disposem d'una variada oferta de postres i un assortit celler que complementen la nostra oferta gastronòmica. Tots els detalls estan pensats pel gaudiment dels nostres clients: taules, cadires, mobles i prestatgeries de la barra són d'estil rústic.

Reserva Ràpida

Comprova ara les dates disponibles i realitza la teva reserva:

Reservar ara!

Accedeix a la nostra carta/menú

I delecta't amb la millor cuina al nostre bar/restaurant!

Tenim a la seva disposició menú diari, migdia i sopars, a més d'una gran varietat per escollir i complaure el seu paladar

DISPONIBILIDAD

El teu restaurant a Sort

El nostre magnífic També hi ha un restaurant a peu de carrer, ideal per gaudir de la gastronomia de la zona després d'un llarg dia de treball o de turisme després de perdre pels millors racons de Pirineu.

Alguna cosa més? Per descomptat. Aquest restaurant disposa d'una proposta gastronòmica per a tots els gustos, amb productes de Temporada: Des plats pensats per gaudir de el sabor dels productes de Pallars, fins a propostes de camp, el mar Mediterrani o la bella Itàlia.

Et convidem a viure Sort en tot el seu esplendor!