HOTEL LES BRASES

Es el campament base dels Esports d'aventura, excursions i loteria

A Sort podrà disfrutar d'esports d'aventura tot l'any, a la primavera i estiu podras realitzar el divertit i emocionant tram de rafting de Llavorsi a Sort, excursions per el parc nacional de aiguestortes i sant maurici, el descens de barrancs que consiteix en seguir el riu costi el que costi, pasejades a cavalla per el parc natural del alt pirineu i moltes mes activitats..., al estiu i tardor tambe es pot practicar el famos esport de comprar loteria de sort a la burixa d'or i un cop ta tocat la loteria o disfrutes practicant el esqui familiar a les estacions d'esqui de Port Aine i Espot i aixi any darrer any.

Reserva Ràpida

Comprova ara les dates disponibles i realitza la teva reserva:

Reservar ara!
esquiar

Esqiuar a Port Aine i Espot

Rafting de Llavorsí a Sort

Aiguestortes i Senderisme

Passejades a cavall

Descens de Barrancs

Loteria de Sort - la Bruixa d'Or


A l'Hotel Les Brases, oferim tours guiats perquè gaudeixis de nombroses activitats d'aventura al poble de Sort. Des del esquí a l'hivern on podràs gaudir de l'estació d'esquí Port Ainé, situat a la comarca de Pallars Sobirà, al Pirineu de Lleida fins Rafting per als que l'adrenalina no és un problema, pots submergir-te en el riu La Noguera Pallaresa, ideal per practicar el ràfting ja que és un dels més ràpids.

T'agrada la natura, caminar per muntanyes i veure paisatges totalment al·lucinants? Et recomanem visitar el Parc Nacional d'Aigüestortes i el Llac de Sant Maurici on trobaràs una gran varietat de flora i fauna que fan d'aquest lloc un lloc realment únic.

El descens de barrancs al Pirineu és una de les activitats principals per estar en contacte directe amb la natura i passaràs una jornada excel·lent.

Viatjar té sempre el seu encant, però fer-ho en moto és una experiència diferent i inoblidable que et permetrà empapar de la cultura de el lloc que visites. Descobreix les millors rutes als Pirineus catalans.

YouTube

...

Aprofita les nostres ofertes i reserva ara la teva estada a Sort!

Ofertes de temporada, per durada de l'estada ...