Museu dels pastors

A Llessui

El Museu dels Pastors de la Vall d'Àssua, desprès d'una curta presentació de les característiques de la vall (dels pastors i de les ovelles) explica en profunditat les diferents tasques que han de realitzar els pastors durant l'any. El propòsit dels organismes impulsors del museu que aquest no es converteixi únicament en una sala d'exposició d'objectes i panells informatius, sinó que ha d'esdevenir un projecte dinamitzador del poble de Llessui i de tota la Vall.

Es vol convertir el centre en un tipus de parc temàtic que dediqui molta atenció a recordar la forma de treballar i viure dels pastors d'anys enrere, però sense oblidar l'evolució que també han experiment últimament i els canvis que han suposat les noves tecnologies: estris de localització via satèl·lit, telefonia mòbil, esquella mecanitzada, etc.

Vols conèixer el significat de paraules com croca, ubla o amorriar?
Vine a la visita guiada que farem pel Museu dels Pastors i els pobles de Llessui i Bernui. Ens endinsarem en l'apassionant món dels pastors, encara que una mica desconegut.

Horari: Visita lliure
Com arribar: Des de Sort el museu està a només 13 km, a la rotonda de Sort prenem la segunsa sortida en direcció Llessui i seguim les indicacions fins arribar al museu
Direcció: Antigues escoles, s/n, 25567 Llessui (Lleida)
Telèfon: 973 620 010

AnteriorRuta 260
SegüentCasc antic de Sort