Tren dels Llacs

Tren dels llacs de Lleida a Pobla de Segur

Viatges singulars amb el tren històricm, tren dels llacs
Aquest és un recorregut nostàlgic que et transporta en el temps i que resulta imprescindible pels amants del ferrocarril i de la natura en el seu estat més atractiu i excepcional. Es tracta d'un viatge inoblidable per les terres de Lleida fins arribar als llacs del Pirineu: sortint del Segrià, travessant la Noguera i el Montsec i arribant al Pallars Jussà.

Una oferta de transport atípica que ens permet descobrir i gaudir del territori per on transcorre.
La seva antiguitat i història és una de les principals activitats d’aquest servei ja que es viatja amb un tren clàssic que és conduit per una locomotora de vapor.

Ens permet gaudir, durant del recorregut, d’un paisatge de gran bellesa i amb múltiples contrastos.
El Tren dels Llacs és tota una experiència que permet observar, des del vagó, el territori de camps de conreu, aspres i agrests, de parets calcàries i aigües tranquil·les... i al fons, potser, els cims blancs del  Pirineu. 

El tren passa proper als llacs de Sant Llorenç de Montgai i Camarasa, travessa cingles i, fins i tot, en alguna ocasió ens permet estirar les cames ja que el tren compta amb 17 parades que ens donen la possibilitat de descobrir algun dels municipis on estaciona.

AnteriorAigüestortes/Sant Maurici
SegüentHotel amb piscina